UGENS KLUMME

Assens

Af Helge Desler

Bedst på Vestfyn!

Sandager Næs Familiecamping har rammerne til familiens perfekte campingferie. Her er noget for alle generationer. Her ved man, hvad der skal til, for at både børn og voksne får en ferie fuld af gode minder.

I Sandager Næs Familiecampings store poolområde er der sydlandsk stemning hver dag med palmer, liggestole og opvarmet pool. Her er plads til børn og voksne i alle aldre, hvor man kan køre om kap på den store rutsjebane med tre baner, eller man kan tage en  forfriskende morgensvømmetur. Og hver dag kan man her opleve samværet med dem, man holder af i noget af den smukkeste natur, Fyn kan byde på. Tæt på strand, vand og skov.

Og netop hos Sandager Næs Familiecamping er man for nylig blevet belønnet for at blive en klar nummer et blandt de otte vestfynske campingpladser. Det er TripAdvisor LLC, der er en rejsehjemmeside, der ved hjælp af informationer og anmeldelser af rejserelaterede ting, der har stået for denne anmeldelse. 

Selve campingpladsen har en lynhurtig fiberforbindelse til internettet, som gæsterne kan bruge via hotspot – GRATIS. Så selv om det er ferie, behøver man ikke at undvære Netflix og de sociale medier.

Campingpladsen er af en størrelse og udformning, der giver en kort afstand til alle faciliteter. På pladsen kan  de små færdes med deres nye venner. Er børnene vilde med dyr kan de hygge sig med pladsens tamme geder. Desuden har pladsen en lynhurtig fiberforbindelse til internettet, som kan bruges via hotspot.

Og efter Sandager Næs Camping er blevet placeret som nummer et af de syv campingpladser i Assens kommune, kommer de øvrige lokale campingpladser således efter TripAdvisor LLC afgørelse. 

Som nummer 2. Falsled Strand Camping. 3. Aa Strand Camping. 4. Løgismose Strand Camping. 5. Helnæs Camping. 6. Assens Strand CityCamp/Camping Willemoes. 7. Hjemstavnsgårdens Camping og som nummer otte: Baagø Camping.

Del denne historie på: