Er der penge på vej fra kommunen til friluftsbadet?

Glamsbjerg

Poul Erik Kristiansen, Mågevej 55620 Glamsbjerg

Åbent brev til Assens Byråd

Når Assens byråd / kommunalbestyrelse onsdag 29. maj har valgt at holde byrådsmøde i Glamsbjerg Fritidscenter, som blandt andet også består af Glamsbjerg Friluftsbad, så må der vel også på byrådsmødet kunne forventes et klart svar på, om der er penge på vej fra Assens Kommune til renovering af friluftsbadet. 

I en avisartikel i FS 22. maj skrives: “På grund af renovering holder Glamsbjerg Friluftsbad lukket denne sommer”, hvilket både er trist og kommer til at give en alt for stille sommer i Glamsbjerg. 

Som nabo og gennem flere år frivillig hjælper ved den årlige klargøring og maling af kommunens eneste offentlige friluftsbad kommer jeg i den grad til at savne lyden af glade og hvinende børn, når der blev plasket rundt i vandet. I foråret 2022 blev bassinet for sidste gang tømt for vand, så det kunne males og være klar til sommeren, men står nu blot fyldt med kedeligt grønt og ubrugeligt vand. Så kære byrådsmedlemmer lad os nu, uden udenomssnak, få et klart og entydigt svar: Er der penge på vej til en renovering af Glamsbjerg Friluftsbad til glæde for både Glamsbjerg og resten af kommunens borgere? 

Del denne historie på: