Børn og deres voksenvenner på tur til Universe

Assens

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Børns Voksenvenner Assens havde lørdag 1. juni en herlig tur til oplevelsesparken Universe på Als – naturligvis i selskab med børnene.

Det var Fynske Bank, der med en donation til formålet, havde gjort turen mulig.

Dagen begyndte med en hyggelig sejltur og morgenmad på Bøjden-Fynshav-færgen.  I Universe kastede både børn og voksne sig ud i en verden af science og sjov. Der blev eksperimenteret, udforsket og udfordret hinanden på de mange fascinerende aktiviteter, som stedet byder på. Det var trætte, men glade børn, der vendte tilbage til Bøjden færgehavn med masser af nye oplevelser og gode minder i bagagen, lyder det i en pressemeddelelse fra Børns Voksenvenner, som sender denne tak videre til Fynske Bank:

• Vi er dybt taknemmelige for den støtte og anderkendelse, som betyder utroligt meget for os. Sponsoratet gjorde det muligt for os at tilbringe en dag i fællesskab, hvor både børn og voksne kunne styrke deres relationer og skabe nye bånd på tværs. Det er ture som disse, vi alle snakker om længe efter.

Vil du være voksenven?

Børns Voksenvenner Assens fortæller, at flere børn står på venteliste til at få en voksenven, og der er familier, der venter på en familieven. Erfaringen er, at ikke bare barnet har glæde af venskabet, også voksenvennen oplever det som virkeligt givende og til stor gensidig glæde, lyder det.

Man kan læse mere på voksenven.dk/assens eller på Børns Voksenvenner Assens på Facebook. Organisationen tilbyder også at holde orienteringsmøder om sit arbejde. Nærmere oplysninger kan fås på tlf. 21 74 64 72 eller ved at skrive en mail til assens@vokseven.dk.

Del denne historie på: