Overflødighedshorn af aktiviteter ved årets børnefestival

Aarup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Drømmebakken er ramme om festivalen fredag 31. maj klokken 13-17

Drømmer du om en supersjov og kreativ eftermiddag sammen med dit barn eller barnebarn, kan Folkebladet anbefale dig at besøge Drømmebakken fredag 31. maj klokken 13-17, for Drømmebakken er i år ramme om Dagtilbuddene i Aarups årligt tilbagevendende børnefestival. 

Børnefestivalen er for børn i alle aldre – og det vil sige i omegnen af 240 og forældre, bedsteforældre, naboer og andre, som bare synes det kunne være så hyggeligt at komme i selskab med en masse glade børn. 

Børnene kan muntre sig med et bamselykkehjul, boltre sig på Ninja-eller balancebanen i skoven, køre på scooter, lege med vand, lege i skoven, blive ansigtsmalet, føle sig frem i en sansekasse, lede efter ice age-dyr, se og oven i købet røre ved en traktor og en brandbil. 

Ingen børnefestival uden god musik. Og det sørger Unico for – to gange går bandet på scenen for at spille kopirock. Unico har i dag base i den tidligere Skallebølle Skole og rødder i Lindebjerg, idet initiativtagerne er tidligere medlemmer af bigbandet Den Røde Tråd. Unico vandt Handicap Grand Prix i 2019. 

Pilehaveskolen i Assens og Assens Musikskole stiller begge med børnekor.

Med de mange strabadserende aktiviteter in mente kan sult og tørst slukkes i cafeen, hvor der vanker gratis popcorn, pandekager og saftevand, mens kaffe, te og kage kan fås for små penge. 

Dagtilbuddene i Aarup har allieret sig med Pædagogisk Assistent-uddannelsen, som stiller op med 80 unge mennesker. Videre vil flere forældre passe mad- og drikkeboderne samt cafeen. 

Drømmebakken finder man på adressen Indre Ringvej 2 i Aarup. 

Del denne historie på: