Sæsonafslutning og nye bælter

Vissenbjerg

Igen i år sluttede børneholdet i Vestfyn Aikikai forårssæsonen af med graduering, der blev overværet af forældre og søskende. Syv var til prøve og viste det program, de havde sammensat ud fra det pensum, de havde fået udleveret.

Alle bestod deres prøver og fik dermed retten til at bære en ny bæltefarve, når de starter den nye sæson efter somerferien. 

Med sig hjem fik de også hver et diplom og et par forslag til, hvad de hver især skal fokusere på fremover for fortsat at blive bedre til sporten.

De graduerede var:

Adrian L. Kjærsgaard 12. kyu – gult bælte.

Lias Helskov Fredriksen 11. kyu – orange bælte.

Villads øller Frøkier 11. kyu – orange bælte.

Sonja Egedal 10. kyu – grønt bælte.

Christian Møller Jensen 10. kyu – grønt bælte og

Valdemar Graff Laursen 9. kyu – blåt bælte.

Gradueringen blev vurderet af chefinstruktør Jørgen Jakob Friis. Han er en af de to instruktører i klubben, som har graden sortbælte af fjerde niveau samt titlen Chidoin, som betyder godkendt instruktør.

Børneholdet starter igen 12. august. Man kan træne fra man er ni år gammel, og man er altid velkommen til en prøvetræning onsdage klokken 18.30-20, lyder det i en pressemeddelelse fra klubben.

Voksenholdet træner ligeledes onsdag men klokken 20 i Vissenbjerghallerne. 

Desuden er der i Vestfyn Aikikai mulighed for at træne de tre japanske våbensystemer, sværd, træning med stav i angreb med sværd samt japansk bueskydning.

Vil man vide mere, kan man sende en til til jjfriis@vestfynaikikai.dk

Del denne historie på: