Vissenbjerg samlet til løb og skovturshygge

Vissenbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Hov, har de aflyst festen, var min første tanke, da jeg nåede op på toppen af Kirkehelle lørdag formiddag og kunne konstatere, at der ikke var spor af torvedag foran det gamle rådhus. Årsagen viste sig at være, at arrangørerne i sidste øjeblik havde valgt at samle aktiviteterne i Krohaven, og her var deltagerne i årets Klovneløb – 65 i alt – ved at line op til start, mens Skallebølle Slagtehus tændte op i grillen og spejderne forberedte bålet.

Også et andet sted i Vissenbjerg – lige på den anden side af Krohaven – var der aktivitet – her var det årligt tilbagevendende Bagklapmarked, som Lions Club står bag, i fuld gang.

At de to ting falder sammen, skyldes flere ting, forklarede Henrik Kirk fra Vissenbjerg på Toppen.

– Hvis vi holdt det her senere, kunne vi ikke få musikskolen til at spille, og vi kunne ikke få gymnastikopvisning, men jeg tror også, det giver en god synergi. Vi har for eksempel musik klokken 14, når bagklapmarkedet stopper, så man har mulighed for at fortsætte her, sagde han.

Henrik Kirk havde i øvrigt noteret sig, at der blandt stadeholderne var opbakning fra hele 5492 Vissenbjerg til arrangementet, der denne gang var blevet til i samarbejde med Terrariet og lokalrådet og derfor også bød på guidet tur i istidslandskabet, gratis entré til Koelbjergmandens Infocenter og fremvisning af udvalgte krybdyr.

Del denne historie på: