Vissenbjerg-pige kåret som bedste klubkammerat

Vissenbjerg

Det blev Katja Jørgensen, Vissenbjerg, der dyrker speedway i Sportsmotorklubben Odin, der blev kåret som vinder af Fynske Bank Kammeratskabsprisen.

Prisen på 25.000 kroner vil hun bruge på at invitere klubkammeraterne på en tur til Polen.

Katja Jørgensen var oppe imod seks andre gode kammerater, da hun i forbindelse med Sportslørdag blev tildelt kammeratskabsprisen, så for hende var det langt fra en selvfølge, at netop hun skulle tage hjem med den store pris.

– Jeg er meget overrasket, for jeg havde overhovedet ikke regnet med at vinde. Jeg tænker jo ikke over at være en god kammerat, jeg gør det bare, men det er dejligt at høre, at andre har lagt mærke til det, sagde Katja ved overrækkelsen. Nu glæder hun sig til at bruge pengene sammen med klubkammeraterne.

– Vi har i juryen fundet en vinder, som er dygtig til sin sport, men som også altid er i godt humør, god ti lat rose og altid klar med en hjælpende hånd. Vores vinder bliver faktisk beskrevet som guld værd for klubben og fællesskabet, sagde Henning Dam, ny direktør i Fynske Bank, blandt andet om baggrunden for, at det lige blev Katja Jørgensen, der skulle have prisen.

Katja og klubkammeraterne, kan nu se frem til en fælles tur til Polen for at se nogle af de bedste speedwaykørere i verden.

– De har gode baner i Polen, hvor der også bliver afholdt verdensturné, så det kunne være rigtig fedt at tage hele klubben med dertil enten på træningslejr eller for at se nogle af de dygtigste speedwaykørere, siger Katja Jørgensen i en pressemeddelelse. Selv har hun aldrig været i Polen og forestiller sig, at det er det fedeste sted at komme til.

Alle syv nominerede fik desuden hver overrakt en kæmpecheck på 3000 kroner.

Årets frivillige idrætsleder 

Prisen som Årets frivillige idrætsleder, gik til en anden borger fra Assens Kommune, nemlig Bjarne Stenhøhj Hansen fra Skalbjerg, hvor han er meget aktiv i boldklubben. Det var i øvrigt også ham, der tilbage i november fik Assens Kommunes Du gør en forskel-prisen. 

Del denne historie på: