Vissenbjerg på Toppen vil skabe glæde og sammenhold

Vissenbjerg

12. maj 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Har investeret i kaffe tuktuk, som kan lejes til begivenheder

Hvem kan sige nej til friskbagt brunsviger, lige så friskbrygget kaffe og en lille en til halsen. Det kan kun få, og når det oven i købet er en storsmilende Tine Grau, som frister med brunsviger, er det svært at sige nej. 

Solen så med milde øjne på Vissenbjerg søndag formiddag, hvor Vissenbjerg på Toppen mødte op med nyerhvervelsen en ”kaffe tuktuk” til morsdag-arrangementet foran Vissenbjerg Bageri, hvor kroejer og køkkenchef Casper Andersen, Hotel Aarup Kro viste at han kan mere end stege bøffer på gasgrillen, nemlig  bage brunsviger. Ca. 10 minutter skal sådan en lækkerbisken have. 

Blomsterkunst solgte buketter til lillemor, mens Vissenbjerg på Toppen-folkene diskede op med vådt og tørt. 

Kirk med på toppen

Vissenbjerg-drengen Henrik Kirk er idemanden til foreningen ”Vissenbjerg på Toppen”. 

– Efter et corona-præget 2020 valgte vi at lave forskellige aktiviteter rundt i 5492 Vissenbjerg, hvor det primær var formålet at holde byen aktiv og lave events, blandt andet to drive in-events, et stort knæk cancer-arrangement, hvor hele byen samlede ind. Vi fik også sat julelys op i lygtepælene efter flere år uden.

– Men vi fandt også ud af, at det var nemmere at søge fonde og sponsorer, når man er en forening og ikke en enkelt person, fortæller Henrik Kirk.

– Så derfor lavede vi foreningen Vissenbjerg på Toppen, som har det formål at skabe glæde og sammenhold, via aktiviteter og events i postnummer 5492 Vissenbjerg. 

Vi har allerede lavet sponsor aftaler med Vissenbjerg Terrariet, SPAR Vissenbjerg, Vissenbjerg Bageri, Totalbanken og Bentes Tøjhus.

Igangværende projekter

Skabe sommer-aktivitet i samarbejde med Vissenbjerg Terrariet, der går ud på at lave en virtuel skattejagt hvor man via telefon skal finde poster og forskellige dyr i skoven ved Udsigten.

Lave velkomstsposer til nytilflytterne i Vissebjerg.

Opsætte julelys ved indfaldsvejene til Vissenbjerg.

Skabe naturoplevelser for hele familien samt at få flere turister til Vissenbjerg.

(Større projekt)

Kaffe tuktuk

Vissenbjerg på Toppen har investeret i en kaffe tuktuk, som man kan leje til arrangementer som åbent hus, torvedag, rejsegilde, fødselsdage, bryllup med mere, hvor alt indtjening går til aktiviteterne i Vissenbjerg på Toppen.

Ind i mellem, f.eks. i weekender vil tuktukken være at finde ved Udsigten, hvor man kan købe en god kop kaffe og samtidig støtte de lokale events. 

Del denne historie på: