Vissenbjerg Kirke i stearinlysets skær

Vissenbjerg

12. januar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

For tredje gang vil Vissenbjerg Kirke slukke for lyset, selvom der er gudstjeneste. Det sker for at give plads til ro og eftertanke, når stearinlys kaster deres bløde skær over kirken mens musikken lægger en dæmper på hverdagens travlhed.

Onsdag den 19. januar klokken 19.30 holder Vissenbjerg Kirke igen ”Lys i aftenmørket”, hvor fløjtenist Rikke Petersen sørger for at skabe ro til eftertanke, når hun spiller meditativ musik. Sammen med organist Mettea Engelund fylder hun desuden kirken med blide toner af Mozart og fremfører John Rutters værk “The Lord Bless You and Keep You”.

Sognepræst Nicolai Røge fortæller om arrangementet: 

– De to foregående arrangementer har vist os, at folk efterspørger den fredfyldte og meditative stemning, som disse aftengudstjenester giver mulighed for. Det, at musik, sang og bibellæsninger veksler mellem hinanden, giver en helt anderledes gudstjeneste, og det dunkle kirkerum får pulsen ned i en travl hverdag.

Kan du ikke nå at deltage til “Lys i aftenmørket” i januar, har du en sidste mulighed, når sæsonens sidste gudstjeneste afholdes den 23. februar klokken 19.30.

På grund af coronarestriktionerne er det nødvendigt at medbringe et gyldigt coronapas, så ingen går forgæves og så alle får en tryg oplevelse. Du kan desuden orientere dig om de aktuelle retningslinjer på kirkens hjemmeside.

Del denne historie på: