Vejarbejde ændrer røveroptogets rute

Vissenbjerg

Når røveroptoget som et fast indslag i Røverfesten på lørdag skal på tur rundt i den gamle Vissenbjerg Kommune, bliver det med en enkelt ændring i forhold til den ellers faste rute. Dette skyldes vejarbejde på Gadsbøllevej.

Optoget starter ved Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter klokken 9.30 og kører herfra mod Bred, hvor der holdes 15 minutters pause ved Bredgade 36.

Herfra går det mod Skalbjerg, hvor der er pause ved Bellisvej 18. Via Magtenbølle når optoget til Skallebølle og et stoop ved den tidligere Skallebølle Skole. Herfra går det ad Kelstrupvej og via industrikvarteret, før optoget når Duedalen, hvor der igen er indlagt en pause ved nummer 55. Herefter kan Andebølle og Gadsbølle vente besøg. Der er 15 minutters stop ved Drudvangen 7, før turen går tilbage mod Vissenbjerg. Og det er her ændringen kommer på grund af vejarbejdet på Gadsbøllevej. Fra Lyngmosen drejes til venstre ad Gadsbøllevej og herfra til højre ad Andebøllevej, før turen via  Grøftebjergvej, Middelfartvej og Nørregade rammer Vestergade, hvor der holdes pause i tre kvarter ved NOVA på Vvestergade 71.

Også Kidebakken kan se frem til et besøg, før optoget slutter, hvor det startede omkring klokken 15.30.

Del denne historie på: