Slagkraftig koncert på trapperne

Vissenbjerg

4. marts 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

24-årige Mads Dyrslund Myrup havde næsten glemt alt om, at han for tre år siden fik stjålet sin scooter. Forleden dukkede den op i havnen i Assens sammen med to andre køretøjer.

120 kvadratmeter scene fyldt med slagtøj, scenelys og storskærm. 55 børn og unge havde øvet sig igen og igen for at kunne spille koncert. Alt var klart! Men så lukkede Danmark ned. Det var den skuffende virkelighed d. 12. marts 2020. Derfor er glæden, forventningen og den opsparede energi kæmpestor, når den traditionsrige slagtøjskoncert i Vissenbjerg igen spiller, og løber af stablen torsdag d. 17. marts 2022. Det skriver Troels Aarøe Nissen, der er souschef i Assens Musikskole, i en pressemeddelelse.

På programmet er både filmmusik og kendte sange: Game of Thrones, Lord of the Rings og Harry Potter. Numre af Imagine Dragons, Eurythmics og Depeche Mode og meget mere!

– Både musikken og det visuelle er en stor oplevelse for alle, og man behøver ikke være slagtøjs-entusiast for at få oplevelsen. Derfor trækker koncerten også fulde huse, siger Troels Aarøe Nielsen. 

Musikken leveres af orkestrene Los Mosquitos, Woodknockers, Los Bandidos og Los Amigos, som spiller både hver for sig, på kryds og tværs og i slutnummeret me alle mand på scenen. 

Slagets gang er orkestreret af slagtøjslærer i Assens Musikskole Anders Kirk Pedersen og aftenens konferencier er Mikkel Ollerup Thomsen. /hef

Koncert

Torsdag d. 17. marts 2022 kl. 19.00

Vissenbjerg Skoles multihal

2 x en times varighed med pause

Entré: Betal hvad du vil

Arrangører: Assens Musikskole og Verninge Husflid

Del denne historie på: