Røverfest igen – men med ændringer

Vissenbjerg

13. juli 2021

Af John Jakobsen

I 2020 måtte Røverfesten, der ellers har været afholdt hvert år siden 1964, aflyses. Da restriktionerne i forbindelse med Corona nu er blevet lettet en del, har Røverfestudvalget, som tidligere omtalt, gjort klar til afholdelse af Røverfest i dagene 5. – 8. august. Under hensyn til de gældende restriktioner bliver det dog i en meget ændret form. 

Sponsorbankospillet, der gennem mange år har indledt festlighederne onsdag, kommer i år til at foregå torsdag aften. Festpladsen ved Vissenbjerghallerne bliver opdelt i to pladser med hver sin indgang, og på hver plads vil der være bar, madboder, toiletter og de traditionelle røverboder. 

På pladserne opstilles scene, hvor der bydes på koncerter med en række kendte bands og kunstnere. 

Fredag den 6. august byder programmet på henholdsvis Magtens Korridorer, Johnson og KATO. 

Lørdag den 7. august kan man opleve Christian Brøns, En Lille Pose Støj og Sømændene. Billetterne koster 220 kr. og skal købes online på www.roverfest.dk Ved billetbestilling tillægges gebyr.

Lørdag den 7. august fastholdes en af de gamle traditioner, nemlig et festligt optog med pyntede køretøjer og masser af ”farlige røvere”, der bevæger sig rundt i sognet. Optoget slutter i år ved Kildebakken eller ved den tidligere rådhusplads.

Søndag den 8. august er der som de tidligere år morgenkaffebord med morgenbrød fra Vissenbjergbageren. Søndag er festpladsen åbent kl. 10 – 16 med live musik, og kl. 12 – 15 kan man opleve vinderne fra årets MGP: Emilie, Super Brothers og Alva & Noemi. Til denne koncert koster billetterne 40 kr., som købes online.

Som det fremgår, bliver der ikke kræmmermarked eller tivoli i år, ligesom den store fællesspisning i hallen ikke gennemføres. 

Billetsalget for de nævnte programpunkter foregår efter ”først til mølle princippet”, da der skal tages hensyn til de begrænsninger, som er gældende, når Røverfesten afholdes. Se programmet her i Folkebladet og på Røverfestens hjemmeside.

Del denne historie på: