Musikfestival samler børn, unge og familier

Vissenbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Assens Musikskole inviterer alle til en skøn dag for børn, unge og familier. På plænen og i multisalen på Vissenbjerg Skole kan man opleve MusikFrø, Phil Good Orchestra og andre musikalske indslag og aktiviteter. Hygge, sjov på legepladsen og ikke mindst mad, drikkevarer og is kan købes fra Fynbopølsers food truck. 

Musikfestivalen foregår i Vissenbjerg Skoles multisal og plæne lørdag 25. maj fra klokken 10.30 og slutter omkring klokken 16. Dagen begynder med musik for de yngste. De 1-5-årige, søskende, forældre og bedsteforældre kan nemlig hoppe, synge og danse til koncert med det populære MusikFrø med band. De byder på – skriver Assens Musikskole i en pressemeddelelse på fede børnesange, den velkendte MusikFrø og et velspillende band bestående af musikskolelærere.

Derefter er der aktiviteter og indslag på plænen. Kl. 13  er der koncert med musikskolens Phil Good Orchestra. Orkestret er et symfoniorkester bestående af børn fra hele Assens Kommune. Derefter er der gang i musikken igen på plænen.

Med MusikFestivalen ønsker musikskolen at lave et arrangement, der både er for offentligheden og for musikskolens elever og familier. 

– Man kan både få en fed oplevelse og dag, men også få smagsprøver på, hvad det kan give at melde sit barn til musik, skriver musikskolen. 

Musikskoleleder, Troels Aarøe Nissen siger:

– Det er vigtigt, at musikken og begejstringen, der opstår, deles. Så bliver glæden nemlig større. På MusikFestivalen i Vissenbjerg laver vi en hyggelig atmosfære at dele musikken i. Der er udendørsscene på plænen, og så er der også indendørs koncert i multisalen. Man skal huske på, at det kræver mod af de børn og unge, der optræder. Og derfor skal det være trygt og hyggeligt at gøre det. Til gengæld giver det noget vigtigt med i livet at have været med: bl.a. erfaringer med samarbejde på meget højt niveau i et orkester, erfaringen med at give noget til andre og selvfølgelig den fede oplevelse, når musikken letter.

Gratis adgang 

Mad, drikke og is kan købes i Fynbopølsers food truck.

Medbring solbriller, tæppe at sidde på og tøj efter vejret.

Parkering på skolens P-plads eller ved Vissenbjerghallerne.

Del denne historie på: