Mere end 90.000 OK-kroner til Tommerup Svømmeklub, Vissenbjerg GIF og Haarby Boldklub

Vissenbjerg, Haarby og Tommerup St

6. maj 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Coronatiden har været noget af en mavepuster for idrætsforeningerne, og det har fået energiselskabet OK til at øge sin sponsorstøtte med 30 %. 

Det betyder, at Tommerup Svømmeklub, Vissenbjerg GIF  og Haarby Boldklub i stedet for tilsammen at modtage 71.184 kroner i stedet kan se frem til hele 92.539,34 kroner. Et beløb, der naturligvis glæder Christian Storm Jakobsen, der er næstformand i Tommerup Svømmeklubs støtteforening.

– Sponsorkronerne fra OK gør, at vi kan vedligeholde vores materiale, som bruges til vores sport – bolde, målnet, huer og drikkedunke. Det gør også, at vi kan lave diverse ture og arrangementer, som ikke belaster medlemmerne så meget økonomisk, siger han.

Og vil man støtte Tommerup Svømmeklub, Vissenbjerg GIF og Haarby Boldklub, kan det i den grad godt betale sig at støtte og tanke hos henholdsvis SuperBrugsen Tommerup St., Dagli’Brugsen Vissenbjerg og Haarby Brugsforening. Det er nemlig OK og de tre forhandlere, der udbetaler pengene til foreningerne.

– Samarbejdet med SuperBrugsen Tommerup St. er super og kommer til udtryk ved stævner og arrangementer. Brugsen står altid klar til at hjælpe med forsyninger,”siger Christian Storm Jakobsen.

Tommerup Svømmeklub får udbetalt 18.657,46 kroner, Vissenbjerg GIF får udbetalt 20.393,13 kroner, mens Haarby Boldklub får udbetalt 53.488,75 kroner.

OK og Brugserne udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK Benzinkort. Vælger kunderne at knytte OK Benzinkortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig gratis med et beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det er OK og de tre Brugsforeninger, der har udbetalt pengene til de tre foreninger.

I sponsoraftalen med OK kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

30 procent ekstra fra OK

Tommerup Svømmeklub, Vissenbjerg GIF og Haarby Boldklub er tre ud af omkring 2.000 klubber og foreninger, der kommer til at nyde godt af ekstra støtte fra OK. Det danske energiselskab vil frem til og med maj 2021 øge sponsorstøtten med 30 procent til alle eksisterende foreninger med en benzinkortaftale, så de får ekstra hjælp til at klare sig igennem coronakrisen.

– Vi ved, at denne tid er speciel vanskelig for alle klubber og foreninger, hvor mange har været tvunget til at sætte deres aktiviteter på pause. Derfor øger vi nu støtten til vores loyale og trofaste sponsormodtagere med 30 procent, så både voksne, børn og unge fortsat vil have mulighed for at dyrke idræt og foreningslivet, der hvor de bor, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.

Del denne historie på: