Marked på toppen

Vissenbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Det var ikke bare bagklapmarkedet på p-pladsen ved Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter, der tiltrak sig opmærsomhed lørdag. Vissenbjerg på Toppen lokkede med fadøl og musik fra en mobil scene sådan nogenlunde på toppen af Vissenbjerg – pladsen foran biblioteket.

Her var tanken at vise tilflyttere og andre, hvad Vissenbjerg har at byde på, så både foreninger og lokale erhvervsdrivende havde fundet vej til pladsen, der også var pænt besøgt i det gode forårsvejr.

Marie Amalie Kimer Rasmussen havde sat lørdagen af til spejdersagen. KFUM-spejderne i Vissenbjerg tæller godt og vel 70 medlemmer og skulle ifølge Marie Amalie dermed ligge i top fem i distriktet. I går fik Vissenbjergtroppen måske et par nye medlemmer.

– Vi har delt nogle brochurer ud, og der har også været nogle, der gerne ville høre, hvordan man melder sig til, fortalte hun. Man kan blive KFUM-spejder i Vissenbjerg fra man går i 0. klasse.

Malermester Camilla Thomsen var her ikke for at kapre nye kunder.

– Jeg er her for at bakke op om initiativet, vise flaget og støtte det sociale, sagde Camilla Thomsen, der oplevede, at pladsen havde været overraskende fint besøgt.

Biler, massage, vin, en privat musikskole, orkideer, Vissenbjerg Gymnastikforening, bageren og Spar var blandt de øvrige, der mød sig til på pladsen.

Del denne historie på: