Må vi låne dine hænder til noget, du er god til?

Vissenbjerg

Af Vissenbjerg Menighedsråd

Vissenbjerg Kirke ønsker at være en levende kirke, der inddrager menigheden i de opgaver, der skal løses. De frivillige står for et vigtigt arbejde, som ellers ikke ville blive udført og er med til at fylde kirken og kirkens lokaler med liv og aktivitet.

Kirken giver dig som frivillig mulighed for at blive en del af et meningsfuldt fællesskab og for at bidrage med dine evner i et miljø, der er præget af omsorg og medmenneskelighed. 

Vi har allerede mange frivillige hjælpere, og vi har plads til flere. Når vi er mange om arbejdet, bliver opgaverne sjovere. 

Er du god til at brygge kaffe eller hente juniorkonfirmander på skolen? Er du kreativ til pyntning af kirken eller en ørn til at dække bord? Er du mest til babyer, bøger eller har du ben til kirkevandring?

Måske vil du komme hver uge til vores faste arrangementer, af og til fx til foredrag eller bare en gang årligt. Måske har du ideer til nye aktiviteter, som du gerne vil hjælpe med eller måske har du en kompetence, du savner komme i spil.

Vi vil så gerne låne dine hænder til lige det, der gør dig glad, så bliver også vi og alle kirkens gæster glade.

Ring for en snak eller mere information og tilmelding til menighedsrådets næstformand Rie Fast – tlf.: 23 29 77 75.   

Del denne historie på: