Klovneløb, torvedag og fælles pinse-picnic i Vissenbjerg

Vissenbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Vissenbjerg på toppen har til lørdag 27. maj strikket et program sammen, som de håber kan tiltrække både store og små, nuværende og måske kommende tilflyttere. 

– I samarbejde med Assens Kommune og med støtte fra puljen “levende bymidte” vil vi gerne vise tilflyttere, nuværende borgere og andre, hvad området har at byde på, siger Henrik Kirk fra Vissenbjerg på Toppen.

Dagen begynder med en god gang motion, som de fleste kan være med til. Klovneløb hedder det, fordi der samles ind til Danske Hospitalsklovne, løbet, som man også kan tage i gang, er 2,5 kilometer langt. Sidste programpunkt er  indvielsen af det nye infocenter for Koelbjergmanden, som ligger det et hjørne af Krohaven.

Indimellem er der torvedag med 17 tilmeldte boder, det er såvel områdets foreningsliv som handlende, der deltager, En lille pose støj, og Rasmus Ullehus underholder fra scenen, ligesom Frøbjerg Festspil giver en smagsprøve på årets forestilling “Shrek”. Terrariet viser nogle af sine dyr frem, og der er sørget for hoppeborg. I Krohaven er der pinsefrokost for alle, der vil være med.

Arrangørerne har sørget for borde og bænke, men maden tager man selv med. Det kunne for eksempel være grillmad fra Skallebølle Slagtehus eller tapas, som Bethesda står klar med på dagen, eller et af de tilbud, som bageren og Spar kreerer i dagens anledning.

Så kort sagt: Dagen byder på noget for hele familien. 

Del denne historie på: