Graduering på børneholdet i Vestfyn Aikikai

Vissenbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Vestfyn Aikikai har i efteråret haft et stort hold som tilsammen trænede næsten 170 timer fra august til december. Det blev fejret den 13. december med graduering for børneholdet,  hvor hele elever skulle vise, hvad de havde lært af hinanden og af børneholdsinstruktøren Jonas Høgfeldt.

Gradueringen blev vurderet af Solveig Vendelbo, som er en af de to certificerede instruktører i klubben. Alle børnene bestod deres prøver til ny grad og fik dermed også retten til at bære en ny bæltefarve fra de starter den nye sæson i januar 2024.

Efter gradueringen blev der givet individuelt feedback til alle deltagerne med forslag til, hvad de enkelte skal fokusere på fremover for fortsat at blive bedre til Aikido.

 

De graduerede var:

Oscar Jacobsen, 12. Kyu – gult bælte

Lias Helskov Fredriksen 12. kyu – gult bælte

Villads Møller Frøkier 12. kyu – gult bælte

Nicoline Nielsen 11. kyu – Orange bælte

Svante Skovbjerg 8. kyu, lilla bælte

Sonja Egedal 11. kyu – orange bælte

Valdemar Graff Laursen 10. Kyu – grønt bælte

Christian Møller Jensen 11. kyu – grønt bælte

Som opfølgning på gradueringen holdt klubben 20. december juleafslutning, hvor der både var tid til at træne nogle lidt anderledes teknikker og lege en masse sjove lege, inden uddelingen af diplomer.

Også instruktør Solveig Vendelbo fik diplom for at have bestået prøve til sort bælte af 4. niveau.

Efter overrækkelserne blev der tid til at alle kunne prøve kræfter med at skrive deres eget navn på japansk. Det var der også mange af de voksne der var fremmødt som havde lyst at prøve.

Børneholdet starter igen d. 10. januar. Man kan træne på børneholdet fra man er 9 år gammel, og man er altid velkommen til at komme forbi til en prøvetræning onsdage kl. 18.30 til 20, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Voksenholdet har fast træning hver onsdag fra kl. 20.00 i Vissenbjerghallerne. Desuden trænes der i Vestfyn Aikikai de tre japanske våbensystemer Aiki Toho Iai som er træning med sværd, Shindo Muso Ryu Jodo der er en traditionel stilart, hvor man øver forsvar med stav mod angreb med sværd samt Kyudo der er japansk bueskydning. /hef

Del denne historie på: