Fodboldstævnet hvor holdene ikke må være for gode

Vissenbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Det er fodbold med et helt særligt sæt regler, når Vissenbjerg G & IF Fodbold inviterer til Firmafodbold 2024 lørdag den 20. januar.

Det er ikke det bedste fodboldspil, der er fokus på – holdene må for eksempel ikke have alt for stærke spillere på banen for længe ad gangen – men derimod smukke udklædninger, gennemførte temaer og højt humør, når VGIF kalder til indendørs fodboldstævne i Vissenbjerg Idræts- og Kulturcenter lørdag 20. januar.

Stævnet er åbent for alle selvlavede hold, virksomheder og foreninger, og man behøver ikke nødvendigvis være tilknyttet et firma for at spille på dets hold. På den anden side kan man heller ikke bare fylde sit hold med op ved at lokke gode fodboldspillere til, for der gælder også den regel, at hvert hold kun må have en aktiv spiller på minimum serie 2-niveau på banen ad gangen.

Kampenes varighed er fem minutter. Får man gult kort, er man ude resten af kampen og holdet spiller i undertal, indtil næste mål er scoret i kampen. Får man rødt kort, kan man sætte sig på tilskuerrækkerne resten af stævnet.

Scores et mål af et barn under 12 år eller af en kvinde tæller det dobbelt. Og så har vi ikke nært alle særregler for turneringen.

Bindende tilmelding af hold skal ske senest tirsdag 16. januar. Det koster 500 kroner pr. hold at deltage i showet, der naturligvis også byder på præmier både undervejs og til finaleholdene.

Hele dagen kl. 10-18 er sat af til stævnet, skulle man blive sulten undervejs, vil der være mulighed for at købe både vådt og tørt i Café Pulsen.

Del denne historie på: