De fire isbjerge: Verdens største udfordringer

Vissenbjerg

31. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Foredrag med Per Stig Møller onsdag 8. september 2021 kl. 19.00

Verden har altid stået foran store udfordringer, men i disse år synes panderynkerne hos magthavere og meningsdannere i Vesten at være dybere end tidligere. 

Kan vores nationer og institutioner klare presset fra den voldsomme migration, de stigende klimaudfordringer, religionskonflikter og en ustyrlig global økonomi? Sådan lyder oplægget til et foredrag med Per Stig Møller, nemlig foredraget ”De fire isbjerge”, som er en fortælling om verdens tilstand, hvor Per Stig Møller giver sin analyse af netop disse fire, ifølge den tidligere udenrigsminister, mest presserende dagsordener: 

• Klimaforandringer

• Migration

• Religionskonflikter

• Global økonomi

Ved hjælp af økonomiske nøgletal, kulturanalyser og historiske sammenligninger giver forfatteren et rids af de fire store isbjerge, som magthavere og befolkningerne i Vesten skal navigere rundt om de kommende år. Læseren efterlades med håbet om, at så længe vi tør se udfordringerne i øjnene, skal det nok blive lysere tider. Det skriver arrangørerne Vissenbjerg Borger- og Kulturforening, Valgmenigheden Church og Love og Vissenbjerg Kirke, i en pressemeddelelse. 

Per Stig Møller, tidligere udenrigsminister, folketingsmedlem ©, dr. Phil og forfatter        

Foredraget foregår i salen Vissenbjerghus, Vestergade 4, 5492 Vissenbjerg.

Alle er velkomne.

Entre i døren 50 kr.

Øl/vand kan købes.

Del denne historie på: