Brugtbilsalget har været forrygende

Vissenbjerg

9. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Salget af nye biler har været under niveau i årets første måneder

Bilhuset Thybo på Bredgade i Bred har ikke kunnet byde sine private kunder indenfor i bilhuset  under nedlukningen. Men i modsætning til nedlukningen i marts og april sidste år, har det været tilladt at foretage fremvisninger og i det hele taget at handle over nettet. 

Og det har betydet travle måneder for sælgerne hos Bilhuset Thybo. 

Salget af nyere brugte biler, dvs. biler fra 2017 og yngre, har været forrygende. Vi har kunnet mærke, at folk har haft tid til at søge på internettet – så vi har haft kunder langvejs fra. Jeg har foretaget fremvisninger over hele Fyn og truffet aftaler med folk så langt væk fra som Holstebro, Aarhus og Køge om at mødes på en rasteplads eller tankstation i f.eks. Nyborg eller Middelfart, siger Frank Markussen, der er salgschef. 

Autobranchen har meldt ud, at salget af nye biler er dykket med 40 procent under nedlukningen, og den trend har også Bilhuset Thybo kunnet mærke. 

Frank Markussen glæder sig dog over, at salget af erhvervsbiler ikke har været berørt af nedlukningen. Og så selvfølgelig at interessen for brugtbiler har været stort. 

– Jeg fik f.eks. fem henvendelser på en ældre Ford Focus, så jeg har haft travlt ved telefonen, siger Frank Markussen. 

Del denne historie på: