Egernsund Wienerberger overtager Strøjer Tegl

Vedstrårup

Egernsund Wienerberger har indgået en købsaftale af murstensproducenten Strøjer Tegl. Aftalen er et led i Wienerberger-koncernens bæredygtighedsstrategi og er en vigtig brik i rejsen mod en CO2-neutral produktion.  

Egernsund Wienerberger, der er en førende leverandør af teglprodukter til byggeriet, har netop indgået en aftale om køb af Strøjer Tegl i Vedstårup. Det skriver Egernsund Wienerberger i en pressemeddelelse. 

Endnu et skridt mod dekarbonisering 

Strøjer Tegl er en af Danmarks mest moderne murstensproducenter, som løbende har investeret i nye teknologier for at kunne tilbyde de bedste løsninger til det murede byggeri.  

Med opkøbet tilfører Egernsund Wienerberger et moderne og energieffektivt teglværk til den nordiske produktion af mursten, der skal sikre, at mursten også i fremtiden bliver et foretrukket materiale til klimaskærmen. Teglværket kommer således til at spille en vigtig rolle i Egernsund Wienerbergers strategi for energieffektivitet og dekarbonisering af deres produktionsenheder. 

Et godt match 

Strøjer Tegl er en 6. generations familieejet virksomhed med værdier og kompetencer, som er et godt match i Wienerberger-koncernen. Købet af Strøjer Tegl er et supplement til den eksisterende forretning, som vil udvide den bæredygtige produktportefølje af mursten og give kunderne endnu flere valgmuligheder til facaden.  

Opkøbet af Strøjer Tegl er i tråd med Wienerberger-koncernens vækststrategi på det nordiske marked, og gør det muligt fortsat at fokusere på bæredygtige og innovative løsninger til byggeriet ved hjælp af moderne og energieffektive produktionsenheder. 

Endelig overdragelse forventes at ske inden for nærmeste fremtid, og vi vil komme med yderlige informationer herefter.

Fakta om Egernsund Wienerberger: 

Egernsund Wienerberger er Nordens største teglvirksomhed og en del af Wienerberger-koncernen, som er verdens største teglproducent. Produktporteføljen tæller mursten, belægningstegl, beklædningstegl og tagsten. Vi leverer æstetiske, holdbare og bæredygtige løsninger til byggeriet. Vores historie går adskillige generationer tilbage og er baseret på stolte produktionsmetoder. Egernsund Wienerberger har 287 ansatte, fire fabrikker og otte showrooms i Norden.

Del denne historie på: