Vandpolo: Kvinderne i finalen, mændene spiller om bronze

Tommerup

10. december 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

– Damerne lagde ud med at spille mod Hovedstadens Svømmeklubben (HSK) og kom ikke godt fra start.

 – Vi kom godt nok foran 1-0 i første periode, man lavede alt for mange fejl, og de to dommere holdt heller ikke samme linje, hvilket ikke gør det nemmere for spillere, fortæller cheftræner Karl-Emil Greve. Han forklarer, at holdet fik udvisninger i eget forsvaren samme forseelse i angrebet ikke blev dømt.

– I anden periode blev det endnu værre. Vi kom bagud 1-2 og yderligere 2-4 i tredje periode. I sidste periode vågnede vores spillere endelig op, og begyndte at spille sammen. Vi kom på 3-3 og hurtigt derefter 3-4. Vi fortsatte vores gode forsvarsspil og nåede at øge vores forspring yderligere til slutresultatet 6-3, fortæller Karl-Emil Greve, og det var ok til en finaleplads mod Slagelse.

Knap så godt gik det for herreholdet. Det mødte lokalrivalerne FREM Odense, som efter første periode førte 4-1.

I anden periode gik det helt galt, FREM komme foran med 4-1. Tredje periode vinder Tommerup med 0-1 og fjerde periode ender uafgjort 1-1. Slutresultatet bliver dermed 5-3 gil FREM.

 – Hvad kan vi så tage med fra denne kamp. Forsvarsmæssigt gjorde vi det godt, de formåede kun at score fem mål. Til gengæld formåede vi ikke at score i modstanderens mål, elv om vi den sidste halvdel af kampen fik afsluttet mange gange, siger Karl-Emil Greve.

Slutresultatet af lørdagens kampe blev dermed som nævnt en finaleplads til kvinderne og en bronzekamp for mændene på søndag.

Del denne historie på: