Tonny Aagaard Olesen ny sognepræst i Tommerup-Broholm pastorat

Tommerup

5. november 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Han indsættes 14. november med efterfølgende sammenkomst. 30. november er han hovedperson i et eftermiddagsmøde.

Præsterokaden i Tommerup-Broholm Pastorat er nu tilendebragt med ansættelsen af Tonny Aagaard Olesen som sognepræst med særlig tilknytning til Broholm Sogn og i øvrigt også på fuld tid. Inden da, havde Karen Frendø Ebbesen taget over efter Svend Faarvang, der tidligere på året gik på pension. 

Tonny Aagaard Olesen kommer fra en præstestilling på Langeland, og med sig har han også en lang karriere som forsker og foredragsholder. Han bor med sin familie i Rønninge ved Kerteminde. 

Tonny Aagaard Olesen indsættes ved to gudstjenester søndag 14. november i Tommerup kirke kl. 13 og i Broholm kirke kl. 15. Tonny er prædikant ved begge gudstjenesterne. Efter gudstjenesterne vil der i begge sogne være mulighed for at hilse på Tonny og byde ham velkommen over lidt at spise og drikke. 

– Vi håber at rigtigt mange vil dukke op for at byde vores nye præst hjerteligt velkommen! Vi har glædet os umådeligt meget til Tonnys tiltrædelse og glæder os til en festlig dag, siger Bodil Vestergaard Madsen, der er menighedsrådsformand i Broholm Sogn. 

Har man lyst at høre Tonny fortælle mere om sig selv og sin vej til præsteembedet, er der eftermiddagsmøde tirsdag d. 30. november kl. 15 i Broholm sognehus med titlen: “Kom og mød vores nye præst!” ved Tonny Aagaard Olesen

Del denne historie på: