Tommerupper i KFUM og K’s hovedbestyrelse

Tommerup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Caroline Schjødt-Pedersen vil styrke fællesskabet og arbejde for børns og unges trivsel

Caroline Schjødt-Pedersen med rødder i Tommerup blev forrige weekend valgt til KFUM og KFUK’s hovedbestyrelse.

– Jeg vil være en del af hovedbestyrelsen, fordi jeg gerne vil give tilbage til den organisation, der har været med til at forme mig som menneske, og fordi jeg synes, det er vigtigt, at vi i organisationen er ambitiøse i vores arbejde med børn og unge, har hun sagt om sit kandidatur.

Caroline Schjødt-Pedersen er som frivillig i styregruppen for KFUM og -K’s Treehouse bogstaveligt talt vant til at tage fællesskabet til nye højder.

Sidste år var hun således lejerchef på den årlige Treehouse-sommerlejr, der blev afholdt på Tommerup Efterskole. Her byggede hun sammen med andre unge mødesteder i træernes toppe, hvis man kører en tur forbi efterskolen, vil man se, at i hvert fald et af trætop-husene er bibeholdt.

Det er Caroline Schjødt-Pedersens mål, at organisationen har fokus på børns og unges trivsel. KFUM og -K skal være en organisation, der giver svar på de nye udfordringer, børn og unge møder i dag.

– Børn og unge skal opleve, at der er plads til dem, ligesom de er, og at de kan meget mere, end de selv tror, siger hun i en pressemeddelelse.

Et tema, der også har fyldt meget i hendes engagement som frivillig. Det er nemlig et af hovedtemaerne for KFUM og -K’s ungdomsfestival Wonderful Days, som Caroline Schjødt-Pedersen har været involveret i først som en del af kommunikationsudvalget, siden som festivalguide og i år som deltager i det udvalg, der planlægger festivalen, der for to år siden samlede 500 unge på Tommerup Efterskole. I 2023 skal den igen afholdes der, og planlægningen er i fuld gang.

Også på festivalen oplever såvel deltagere som frivillige, at det er et sted, hvor der er plads til alle, og at man kan mere, end man tror.

Del denne historie på: