Tommerup Taekwondo fik tre medaljer med hjem fra Esbjerg

Tommerup

3. marts 2022

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Der var stor interesse for endelig at komme til stævne, da Esbjerg Taekwondo Klub lørdag bød på Esbjerg Cup efter to år uden megen aktivitet på området på grund af Covid-nedlukningerne. Det afspejlede sig både i deltagerantallet, som ud over en masse danske taekwondoudøvere også talte deltagere fra Færøerne, Sverige, Norge og sågar Marokko.

Der blev dystet i både kamp og teknik, hvor sidstnævnte handler om korrekt udførelse, teknisk kunne, krav og udstråling.

Tommerup Taekwondo Klub stillede med fire deltagere, alle i den tekniske disciplin.

Det resulterede i en guldmedalje til Anders Lund i gruppen orange-blå bælte, herrer 30+. Anders Lund har det blå bælte og er i øvrigt regerende dansk mester i samme gruppe.

Sif Mortensen vand sølv i samme aldersgruppe for kvinder.

Også Jesper Nielsen vendte retur med en sølvmedalje. Det var i gruppen sortbælter, herrer 41-50 år.

Værd at nævne er også Basma Issam Alawaja, som var Tommerup-holdets stævnedebutant. Hun stillede op i gruppen sortbælter, damer 18-30 år, en af stævnets største grupper med fem-seks landsholdsudøvere. Det var derfor ikke en nem opgave, fortæller Gitte Gregersen fra Tommerup Taekwondo Klub i en pressemeddelelse.

– Basmaa var kun en enkel placering fra at gå videre fra de to indledende runder, så det var en pæn debut, og hun fik nogle gode lærepenge med sig hjem, som hun kan udnytte ved næste stævne lørdag 24. april på hjemmebane i Tommerup, siger hun endvidere. 

Del denne historie på: