Seniorer skal besøge Koldinghus, Schackenborg, Brylle Bryghus og Bar 7.

Tommerup

8. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Ruth Duus, formand for Danske Seniorer Tommerup, Verninge og Brylle så ikke kun tilbage på et år med flere flytninger og aflysninger end afholdte arrangementer, da foreningen endelig kunne holde generalforsamling torsdag 27. maj. 

Ruth Duus løftede nemlig sløret for to udflugter, der er under udarbejdelse. En tur til Koldinghus med udstillingen af Dronningens broderier den 24. juni og en lidt længere tur til Sønderjylland med spisning på Agerskov Kro og besøg på Schackenborg den 12. august.

Under eventuelt fortalte bestyrelsesmedlem Kristian Madsen, at der også i år vil blive en ”mandetur”, denne gang dog med damer, når turen går til Brylle Bryghus og Bar 7, som begge holder til på Vesterlaugsvej i Brylle.

39 af foreningens 110 medlemmer deltog i generalforsamlingen. De godkendte både beretning og regnskab. 

Forsamlingen skulle vælge ny kasserer, idet foreningen mistede Elly Borgstrøm i januar. Det blev  blev Annerose Piil, som påtog sig opgaven for de næste 2 år. Annerose har været med i bestyrelsen siden jan. 2019. 

Til bestyrelsen modtog Grethe Nielsen og Emma Anderson genvalg.

Ingelise Hansen, Tommerup St. blev nyvalgt til bestyrelsen.

Suppleant til bestyrelsen Dagmar Petersen blev genvalgt.

Gitte Carlsen blev valgt som ny revisor.

Og ny revisorsuppleant blev Karen Nielsen.  

Efter generalforsamlingen kom kaffe og kage på bordet og eftermiddagen sluttede med bankospil.

– Alt i alt en god eftermiddag, som giver lyst og energi til arbejdet med den nye sæson, lyder det fra formanden Ruth Duus.

Del denne historie på: