Forening for ældre nedlægges men fortsætter aktiviteterne

Tommerup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Rådhuskælderens venner, der i en årrække har stået for aktiviteter for ældre i kælderen under det gamle rådhus i Tommerup nedlægger sig selv.

– Vi har det samme problem, som de har så mange andre steder, fortæller foreningens sekretær, Birthe Malmos Madsen, – vi kan ikke skaffe bestyrelsesmedlemmer nok. På generalforsamlingen i februar, ville tre bestyrelsesmedlemmer gå af, men ingen nye meldte sig, heller ikke på den ekstraordinære generalforsamling. Siden har vi fundet en enkelt og så er vi to, der er fortsat, siger hun. Men det er ikke nok, så nu indkalder foreningen til endnu en ekstraordinær generalforsamling tirsdag 9. januar klokken 14 i Rådhuskælderen med et punkt på dagsordenen – nedlæggelse af foreningen og overførsel af medlemmer og formue til Danske Seniorer Tommerup, Verninge og Brylle.

Det betyder imidlertid ikke, at det er slut med stolegymnastik, madlavning for mænd, gåture i naturen med en dejlig kop kaffe bagefter, og hvad der ellers har været på programmet. Aktiviteterne fortsætter nemlig under Danske seniorer.

– De arrangerer jo foredrag, musik og bankospil i Tommerup Forsamlingshus, nu kan man spare et kontingent og få adgang til mere, påpeger Birthe Malmøs Madsen. Hver af de to foreninger tæller omkring 100 medlemmer, og der er rigeligt med plads til flere også i Rådhuskælderen, hvor der gerne kommer mellem 10 og 25 til de forskellige arrangementer.

Aktiviteter i Råhuskælderen 

Hver mandag fra den 8. januar:

Hobbyholdet, kaffe, snak og kortspil.

Hver tirsdag fra den 9. januar: 

Stolegymnastik kl. 9.15-10.15. 

Herefter kaffe og hygge.

Hveranden torsdag fra den 18. januar: 

Madlavning for enlige mænd. 

Kontakt Hanne Johansen 64 76 19 52.

Hveranden fredag: 

Naturture. Mødested rådhuset. Herefter køres ud i det blå. Kort tur 1-1,5 km, længere tur 3-4 km. Kontakt Bjarne Munk 42 72 10 70.

Sidste mandag hver måned: 

Syng sammen kl. 14.00-15.30.

Del denne historie på: