Efter 11 år i spidsen for hjertesagen – forkvinde takker af

Tommerup

9. februar 2022

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Der er brug for nye kræfter, når Hjerteforeningen Assens torsdag 24. februar holder generalforsamling i Fyrtårn Tommerup klokken 18.30-21.

Hanne Andersen, forkvinde gennem 11 år og aktiv i bestyrelsen i 13 år, har valgt at stoppe, for som det lyder i en pressemeddelelse at give plads for “nye kræfter, tanker og ideer”.

– Jeg blev frivillig i Hjerteforeningen, fordi nogle af mine kære blev hjertesyge, så jeg brændte for at kunne være med til at gøre en forskel i hjertesagen. Det har været en spændende og fantastisk berigende rejse, siger Hanne Andersen, der nu glæder sig til mere tid til sig selv, familie, venner og oplevelser.

Hanne Andersen er ikke den eneste der stopper. 

Yderligere to bestyrelsesmedlemmer har valgt at trække sig. Den ene af personlige årsager, den anden efter mange års aktiv indsats.

Man kan på www.hjerteforeningen.dk læse mere om at være frivillig. 

Generalforsamlingen indledes med et besøg af  Jesper Outzen, der blev ramt af en blodprop og fortæller om, hvordan livet som pludselig, kronisk syg hjertepatient kan vende op og ned på måden, man anskuer verden på. Foredraget er fyldt med fakta, tips, trick og inspiration, som kan bruges i de livstransformationer, vi kan blive udsat for. Jesper Outzen besluttede sig for at ændre sit liv radikalt og gøre hver dag til en spændende og aktiv udfordring.

Medlemmer skal tilmelde sig generalforsamlingen af hensyn til traktement undervejs.

Del denne historie på: