10 år med Tommerup Idræt – det skal fejres

Tommerup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

I år er det 10 år siden, at Tommerup Gymnastikforening og FUTI fusionerede og blev til Tommerup Idræt. Det inviteres alle interesserede til at være med til at fejre med opvisning, aktiviteter og tryllekunst.

– Tommerup Idræt har fra starten valgt dette navn, da man gerne ville give folk muligheden for at afprøve nye idrætten, uden at man var tvunget til at oprette en ny forening med alt det bøvl, det nu medfører, siger formand Lone Simonsen i en pressemeddelelse.

Der har gennem årene være afprøvet forskellige ting, nogle med succes og andre ikke. I dag er Tommerup Idræt en solid forening med 850 medlemmer, gode trænere og god økonomi. Hovedvægten ligger på badminton, bordtennis, basket og gymnastik/fitness, men i alt er 26 hold i sving.

Jubilæet fejres i Fyrtårn Tommerup med åbent hus lørdag 25. marts klokken 14.30-17.Der vil være opvisning af nogle af foreningens hold i den ene hal, mens der i den anden hal er mulighed for alle for at prøve nogle af foreningens aktiviteter. Klokken 15.30 optræder tryllekunstner Jesper Grønkjær.

Del denne historie på: