Tommerup Vandpolo i front med én runde tilbage af de indledende kampe

Tommerup St.

25. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Forud for den tredje af fire indledende runder til DM i vandpolo for herreseniorer lå Tommerup Vandpolo på førstepladsen foran FREM Odense, KVIK Kastrup og Slagelse.

Holdet havde nemlig vundet tre ud af fire kampe, og det glæder klubbens cheftræner, Karl-Emil Greve:

  • Vi er stolte og overraskede over at vi var kommet så godt fra start, men vi skal også rose Træner Nicolaj Villadsen og holdet for en god træningsindsats.

I den tredje runde afviklet 14. marts  mødte Tommerup Vandpolo  KVIK Kastrup i første kamp og det blev en meget tæt dyst gennem de tre første perioder. Holdene stod lige efter hver periode, men i fjerde og sidste periode var det kun Tommerup, der scorede et mål, som betød, at Tommerup vandt 8.-7.

Slagelse igen igen

I dagens anden kamp mødte Tommerup Slagelse, som holdet allerede havde spillet mod to gange med en sejr henholdsvis et nederlag som resultat.

  • Her i tredje kamp kom vi rigtig godt fra start og spillede vores taktik, som det var aftalt inden kampen. Det resulterede i, at vi kom foran med 5-2 i første periode, og vi fortsatte i anden periode, hvor vi førte med 9-5 inden tredje periode. Desværre fik vores spillende træner tre fejl sidst i anden periode og kunne derfor ikke spille videre. Holdet kæmpede dog flot videre, og vi førte med 12-7 inden sidste periode. I fjerde periode gik det helt galt for Tommerup, der ikke kunne holde Slagelses Norbert Koska, der gik ind og scorede næsten som han havde lyst til. Tre minutter før tid udlignede Slagelse til 13-13 og havde dermed indhentet en femmåls føring. Tommerups Niclas Jensen scorede dog kort efter til slutresultatet 14-13 til Tommerup.

Tommerups Målscorer: Nicolaj Villadsen 2 mål, Niclas Jensen 3 mål, Christian V. Andersen og Andreas Thiel scorer hver 5 mål og Sebastian Pedersen scorer 7 mål i de to kampe.

Tommerup ligger nu i spidsen med 15 point, foran Frem og KVIK, der hver har 7 point, mens Slagelse ligger lige efter med 6 point. Alle hold mangler tre indledende kampe, hvor efter der spillet to semifinalekampe, hvor nr. 1 spiller mod nr. 4 og nr. 2 spiller mod nr. 3.

Del denne historie på: