Tommerup Vandpolo finaleklar med to hold for andet år i træk

Tommerup St.

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Rigtige gode præstationer har gjort, at Tommerup Vandpolos damehold endte som bedste hold i de indledende runder og dermed er videre i finalen, fortæller klubbens cheftræner Karl-Emil Greve.

Holdet har netop spillet to træningskampe med Frem for at styrke bredde og sammenspil. Klubben vandt den seneste med 31-0.

– Spillerne viste, at de kunne gå i vandet og vise overskud til at finde de rigtige løsninger i kampen.  Flere gange viste holdet gennemspillede angreb, hvor afleveringerne blev spillet hurtigt og præcist, så modstanderen blev udspillet inden scoringen. Tommerups Damer skal møde Slagelse/Kvik i de to finalekampe, der spilles den 8. maj og 22. maj i Bellahøj København.

Herreholdet spillede to semifinaler mod Frem, Odense og bragte sig i finalen med to sejre.

Første semifinale blev spillet den 23. april i Universitetets svømmehal i Odense.

Det var en rigtig spændende kamp, som bølgede frem og tilbage, indtil Tommerup kunne juble over sejren på 8-7.

Anden og afgørende semifinale blev spillet 30.april, og her var spændingsmomentet endnu højere. Tommerup fik en rigtig dårlig start og kom bagud 1-3 i første periode, men holdets utrolige kampgejst betød, at det kunne vinde anden periode 3-0.  Tredje periode endte 1-1 trods udvisning af to spillere til sidst i perioden.  Holdet viste sin bredde i sidste periode, som det vandt med 2-0, og således fik en samlet sejr på 7-4.

Tommerups herrer er dermed i finale spillet og skal møde Kvik, Kastrup i to finalekampe i Bellahøj den 8 og 22. maj.