Sushi-restaurant på vej til Tommerup St.

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

I begyndelsen af april forventer ejerne af Fynsk Sushi at slå dørene op for kunderne.

Jeg elsker sushi. Hvis jeg ikke spiser sushi to gange om ugen, mangler jeg noget. Sådan siger Narin Alali, og det er vel egentlig et meget godt udgangspunkt for at sælge sushi til andre – at man selv er vild med det.

I april er det to år siden, Narin Alali og hendes mand Hanadi Alali åbnede Ella Sushi i Assens, efter at de begge havde lært kunsten at lave de sirlige bidder med ris og oftest rå fisk som ansatte på en sushirestaurant i Odense.

Forretningen har de nu solgt til Narins fætter, fortæller hun i en pause på en travl fredag eftermiddag i Ella Sushi, og i stedet kaster parret sig ud i et nyt sushi-eventyr – denne gang i Tommerup Stationsby på Tallerupvej 33, hvor der tidligere var bager og siden grillbar og fotostudio.

Lige nu er lokalerne under ombygning, så de igen kan bruges til produktion af fødevarer, men engang begyndelsen af april regner parret med at slå dørene op for Fyns Sushi, som de har valgt at kalde restauranten ganske enkelt fordi vi er på Fyn. Der vil være mulighed for såvel take-away som at spise på stedet.

Det med sushi har grebet om sig i familien, der stammer fra Syrien. Ud over fætteren, der altså overtager Ella Sushi, så har Narin også en bror, der driver sushi-restaurant i Faaborg, fortæller hun.

Hvis man kender menuen hos Ella Sushi, ja så er det det samme, man kan forvente at finde hos Fynsk Sushi, fortæller Narin Alali.

Del denne historie på: