SuperBrugsen Tommerup St. klar igen efter brand

Tommerup St.

18. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Formand glæder sig over at genåbne før konkurrent i Skallebølle

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget, siger et gammelt ordsprog. Sådan ser Peder Henriksen, der er formand for SuperBrugsen Tommerup St., også på butikkens muligheder efter branden 14. februar, der ellers betød fem ugers nedlukning på grund af omfattende røgskader.

Branden kom ellers på det værst tænkelige tidspunkt, for brugsen var kommet i god gænge, efter den økonomiske nedtur, der nær havde kostet brugsen livet, sagde Peder Henriksen ved genåbningen torsdag 18. marts klokken 7.

Men det gode er, mente Peder Henriksen, at Brugsen kan byde indenfor i toptrimmede lokaler, og at den åbner før konkurrenten i Skallebølle, dvs. Netto åbner.

Peder Henriksen takkede uddeler Jan Hansen og hans personale for en kæmpe indsats, lige som han takkede for brugskollegers støtte og naboen Rema 1000, der bød på morgenmad under nedlukningen.

Borgmester Søren Steen Andersen (V) og Orla Andersen fra gruppen af aktive kunder, klippede snoren, og så kunne kunderne kaste sig over prisbaskere som jordbærtærte til 55 kroner og en pakke smør til 9 kroner.

Søren Steen Andersen glædede sig over en dejlig morgen med solskin og Dannebrogsflag langs Tallerupvej.

Og det var meget passende, mente borgmesteren, for det der altid havde kendetegnet SuperBrugsen Tommerup St. var, at det var en butik, hvor kunderne blev mødt med smil.

Uddeler Jan Hansen glædede sig over at kunne byde indenfor i en mere overskuelig butik, en bedre og mere sammenhængende præsentation af varerne og bredere gange op i mod kasserne.

Bredere gange er jo også godt i en coronatid, sagde Jan Hansen.

Del denne historie på: