SuperBrugsen Tommerup St. genåbner 18. marts

Tommerup St.

16. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Snoreklipning fra morgenstunden

Torsdag den 18. marts klokken 7 om morgenen vil borgmester Søren Steen Andersen (V) og Orla Andersen fra gruppen af aktive kunder, klippe snoren til SuperBrugsen Tommerup St, der således er klar til at mod-tage kunder efter næsten fem ugers nedlukning. 

En brand i slagterafdelingen, som brød ud søndag 14. februar betød omfattende røgskader i hele bygningskomplekset. Alle varer blev kasseret, og en omfattende rengøring ventede. 

– Maleren har malet lofterne, tømreren har sat nyt loft op omkring arnestedet, elektrikeren har haft alle lamper nede og efter endt rengøring er de monteret igen, Arepa har renset alt teknisk udstyr og SSG har rengjort butikken. Koncept Rengøring har ordnet vores gulve, så nu begynder kampen med at få fyldt butikken op med varer igen. Den første levering fylder 73 paller, så snart begynder det at ligne en butik igen, siger uddeler Jan Hansen. 

Genåbningen 18. marts bliver, fortæller Jan Hansen, startskuddet til et brag af en åbningsweekend med masser af gode tilbud. 

– Butikken indretning er blevet ændret så der blevet en bedre sammenhæng mellem varegrupperne samt bedre plads i hovedgangen op i mod kassen og i kasseområdet. Pakkeshoppen åbner også d. 18. marts, så bliver det igen nemmere at hente sine pakker i Tommerup St., siger Jan Hansen.

Del denne historie på: