Send FDF en tanke når du tanker

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

FDF i Tommerup St. har fået en sponsoraftale med energiselskabet OK. Den betyder, at når du tanker bilen op på en OK-station hvorsomhelst i landet, kan du vælge at støtte foreningen.

Kredsleder Jesper Storm Skov fortæller i en pressemeddelelse fra OK, at sponsoratet blandt andet skal bruges, når foreningen i nær fremtid skal finde et nyt sted at mødes. Blandt andet kan den snart 15 år gamle bålhytte ikke flyttes med, og da mange aktiviteter har noget med bål at gøre, vil FDF’erne gerne spare sammen til en ny bålhytte. Derudover vil de gerne have penge, så de kan betale sig fra flytning af deres skurvogn og containere.

Klubber og foreninger, der har sponsoraftale med OK får fem øre for hver liter benzin der tankes, hvis kunden har valgt at knytte dem til sit kort.  Hvis bilejeren samtidig har  mobilabonnement hos OK og også k’ber el hos selskabet, ja så er der tre gange fem øre, hver gang der tankes en liter.

OK støtter på den måde 2400 klubber og foreninger rundtomkring i landet

FDF Tommerup St. flytter til Coratia

Mange har måske hørt om, at FDF Tommerup St. Kan imødese at blive hjemløse, da deres lejemål på Vissenbjergvej er opsagt. Nu flytter gruppen til Coratia, oplyser den i en pressemeddelelse.

Ikke permanent, men ni dage i sommerferien fra 6.-15. juli, når de sammen med FDF’ere fra hele landet og gæster fra søsterorganisationer i blandt andet USA, Asien og Afrika, skal på landslejer på Sletten ved Julsø og Himmelbjerget.

25 m/k drager af sted fra Tommerup til ni dage med leg og samvær på tværs af kredsene. Men basen skal være sammen med dem, de kender.

Landslejren har et overordnet emne, som er en eventyrlig opdagelsesrejse, fortæller Mie Sørensen.

Den tager udgangspunkt i den fiktive FDF-pigen Amelia, der har fundet sin bedstefars gamlel ogbog, hvor hun ser, at han engang har opdaget eventyrlandet Coratia, som hun i luftballon tager ud for at finde. Landeter inddelt i syv landskaber, hvor FDF Tommerup skal bo i det, der kaldes “Den glitrende kyst” i et underområde kaldet “Lanternen”.

Forberedelserne til lejren er i fuld gang. På ledelsesniveau handler det blandet andet om at finde ud af, hvordan man skal indrette sig. Der vil være masser af aktiviteter på lejren, men også tid til bare at være sammen med dem, man kender, eller at lære nye at kende.

I juli skifter FDF i Tommerup St. Og mange andre FDF-kredse det vante tilholdssted ud med en landslejr ved Himmelbjerget. Omkring 25 deltager fra Tommerup.

Del denne historie på: