Sara, Camilla og Jeanette er fra tre forskellige partier, men enige om en ting: Børnene skal prioriteres højt

Tommerup St.

29. oktober 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Sara Emil Baaring stiller op for Socialdemokratiet, Camilla Lykke Sørensen for Venstre og Jeanette Sandberg for SF, når der 16. november er kommunalvalg. Men én ting kan de godt bliv enige om: en høj prioritering af børneområdet.

Søndag 31. oktober har de tre kandidater sagt ja til at deltage i et anderledes vælgermøde arrangeret af Assens Forældreorganisation. Det foregår i Fyrtårn Tommerup, og børnene skal naturligvis med, når der klokken 10-13 er både aktiviteter for børnene og kaffe og mulighed for politisk debat blandt de voksne.

– Vi ønsker at bidrage til at skabe de bedste rammer for børn og familier i Assens Kommune og ser kommunalvalget som en oplagt mulighed for som børnefamilie at få indflydelse på lokalpolitikken, siger Helle Storgaard, formand for Assens Forældreorganisation, i en pressemeddelelse.

Med arrangementet vil organisationen give vælgerne en mulighed for gennem en personlig snak med kandidaterne at finde deres foretrukne.

De tre kandidater har alle en fortid i diverse forældrebestyrelser, og Jeanette Sandberg og Camilla Lykke Sørensen har begge været med i Assens Forældreorganisation.

De tre lægger ikke skjul på, at der er ting, de er uenige om. Private daginstitutioner eksempelvis. Men de er enige om prioriteringen af barnets første 1000 dage, reelle minimumsormeringer i daginstitutionerne, og at børnehaven begynder, når barnet er fyldt tre år.

Deltag og bliv klogere på de politiske nuancer. Tilmelding finder sted via Assens Forældreorganisations Facebook-side.

Del denne historie på: