Ny frisør: – Kunderne kan lide, at de ikke skal bestille tid

Tommerup St.

Youssef Shahin når lige at tage en rygepause inden den næste kunde dukker op, da Folkebladet lægger vejen forbi den nye Tommerup Frisør på Tallerupvej i Tommerup St.

Dagen før, 1. marts, slog han døren op for første gang, til det lille lokale, der har sneget sig ind, hvor det tidligere bageri engang havde en port ud til gaden – og der har været jævnt travlt siden, fortæller 30-årige Yousef Shahin, der selv bor i Odense.

Selv om der ligger en anden frisørsalon lige over for og en til lidt længere nede ad Tallerupvej, tror han på, at der også er plads til ham.

– Kunderne siger, at de godt kan lide, at de bare kan komme uden at bestille tid, og så er det også lidt billigere, og når jeg åbner her i Tommerup, så har de mindre transport, nævner frisøren, der klarer en herreklip for 130 kroner.

– Jeg har lige taget HF på VUC og bagefter ville jeg gerne have min egen forretning, og så valgte jeg det, jeg har erfaring med, fortæller han.

Youssef er ikke som sådan uddannet frisør, men har alligevel stået i en slags lære hos sin tidligere arbejdsgiver – Haarby Frisør.

– Og så har jeg set en masse videoer på Youtube, fortæller han og tøver da heller ikke et øjeblik, men går straks igang, da kunden har forklaret, hvordan han gerne vil klippes.

Del denne historie på: