Ny asfalt på vejene

Tommerup St.

16. oktober 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

– nu kommer striberne også

Det er rart med ny asfalt på vejene. Men hvad med striberne, der deler kørebanen i to og skiller cyklister fra biler?

Beboere og andre, der færdes langs vejene i Assens Kommune  har måske undret sig over, at der selv på trafikerede veje ikke er fulgt op med afstribning, når der kom tiltrængt ny asfalt på vejene. Men striberne, som ikke er helt ubetydelige for trafiksikkerheden, er på vej, kunne Flemming Lund, Vej og Trafik i Assens Kommune, berolige fredag.

Han havde da netop været i kontakt med firmaet, der skulle stå for afstribningen, for at rykke for en færdiggørelse af arbejdet. Det viste sig, at det på grund af alvorlig sygdom hos en medarbejder har manglet mandskab til at betjene “stribemaskinen”.

Men i begyndelsen af denne uge, skulle de altså gå i gang, og dermed vil blandt andet Tallerupvej få opmalet kantbaner til cyklisterne og midterstriber vil bliver opmalet hele vejen til Tommerup.

Det samme gælder Faaborgvej og Odensevej i Glamsdalen, Kildensmindevej i Assens og Lilleskovvej i Tommerup Stationsby, hvor kantbanerne er temmelig nedslidte og vil få ny maling på strækningen forbi Tallerupskolen, oplyser Flemming Lund.

Del denne historie på: