Ni grunde til salg ved Svanevej, Miljø-Bo snupper selv den ene

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@assens.dk

Miljø-Bo A/S får et flot nyt domicil, når forretningsadressen flyttes fra Svanevej 10-12 til Svanevej 26 i en helt ny udstykning.

Direktør Niels Pedersen, Miljø-Bo A/S, har ejet engen for enden af Svanevej i mange år, men det var først, da Tommerup St. efterhånden var tømt for parcelhusgrunde, at han tog initiativ til at udstykke området.

Det er der nu kommet ni grunde à cirka 900 kvadratmeter ud af og en lokalplan, der siger, at området er til blandet bolig og erhverv. Det sidste giver nemlig Miljø-Bo mulighed for at flytte fra de bedagede lokaler på Svanevej 10-12 til et nyt, flot domicil på det, der bliver Svanevej 26 med udsigt til Broholm Skov og Tivolisøen.

På yderligere to af grundene vil der kunne etableres ikke støjende erhverv, de øvrige seks er forbeholdt parcelhuse. Til området hører også et fælles naturareal på den anden side af Brende Å, som løber gennem området.

Der bliver adgang til området via Svanevej. Den interne vej etableres som stillevej, og ved adgangen fra Svanevej, vil der blive etableret et fartdæmpende bump.

Grundene er byggeklare nu, og sælges for en mio. kroner inklusive kloaktilslutning, men eksklusive øvrige tilslutninger. Man kan orientere sig yderligere på www.miljo-bo.dk.

Del denne historie på: