Negleteknikeren kan forvandle dine negle til rene kunstværker

Tommerup St.

29. december 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Zsanett Kapus har åbnet en butik i butikken hos Team Re:Style i Tommerup St., så nu kan du igen få ordnet hår og negle samme sted.

Kunne du tænke dig negle med små Rudolf’er til julefesten? Med de sirligste små blomster? Eller skal de bare være knaldgrønne eller skrigorange?

Zsanett (læs Jeanette) Kapus er leveringsdygtig i det hele og lidt til.

Den 36 årige herboende ungarer har 1. december etableret sig som negle- og øjenvippetekniker i et lille lokale i frisørsalonen Team Re:Style i Tommerup Stationsby, og hun har haft travlt fra starten.

Det er ikke første gang, salonen huser en neglespecialist, så noget tyder på, at det har været savnet.

Og det kan være en fordel for begge parter. I hvert fald håber Zsanett Kapus, at nogle af salonens kunder får lyst til at fortsætte hos hende, når de har fået sat lokkerne, og omvendt kan der også være nogle af Zsanetts kunder, der kan se det smarte i at få ordnet både negle, vipper og hår et sted. For Zsanett Kapus betyder det selvfølgelig også, at der er nogle kolleger at snakke med, hvis der skulle opstår en pause mellem kunderne.

12 år på gartneri

Det er noget af et arbejdsmæssigt kvantespring, den 36-årige negletekniker fra Bellinge har taget. De seneste 12 år har hun arbejdet på et gartneri. Selv om det er ni år siden, hun tog uddannelsen som negletekniker og fire år siden, hun føjede vipperne til, er det først nu, hun vovet at tage springet og blive selvstændig.

De mellemliggende år har neglene været en hobby, og hun har øvet sig på venner og familie for at blive rigtig god til sit fag, fortæller hun.

Fra s til xl

Zsanett Kapus kan levere negle i alle størrelser. Du kan få alt fra gellak på dine egne fornuftigt korte negle til negle med forlængelse op til størrelse XL, der når ud i en længde af cirka 2,5 centimeter.

– Det tager et par timer at få negle med forlængelse og lidt mere, hvis man også vil have mønster på. Men jeg laver ikke så mange af dem med mønster, som jeg gerne ville, siger Zsanett Kapus, der har mange flere idéer end dem, hun kan vise frem på de kort, kunderne vælger ud fra.

Du kan finde Jeanette Beautyroom, som hun kalder sin klinik både på Facebook og Instagram og ellers på Tallerupvej 47, hvor Zsanett er at træffe hver dag mellem klokken 9 og 16 og om lørdagen klokken 9-12.

Del denne historie på: