Medaljeregn over Tommerup Svømmeklub ved landsmesterskabet

Tommerup St.

26. marts 2022

Tommerup Svømmeklub, TSK fik 18 medaljer – halvdelen af guld – med sig hjem fra landsmesterskabet i Vejle forleden weekend. 

Under stævnet måtte konkurrencetræner Mie Borg yde mental støtte til Anne Bruun-Petersen, som ikke mente, hun var god nok, men alle samtalerne og tårerne var det hele værd, for Anne leverede resultater og når der ikke var flere kræfter og kroppen gjorde ondt blev Anne alligevel ved med at levere resultater, skriver TSK i en pressemeddelelse. 

 Anne Bruun-Petersen har gang i en rivende udvikling og satte personlig rekord i 50 meter fri med tiden 28,73 sekunder og svømmede efterfølgende 50 meter fri i en holdkap og blev noteret for tiden 28.01. Hun satte også personlig rekord i 100 meter fri med tiden 1:03,06. 

– Svømmerne er gode til at grine og græde sammen og til at yde omsorg for hinanden og de andre klubber fra Fyn, hvis svømmere lige har brug for mental støtte. 

Mange af svømmerne vil så gerne vise og præstere til det yderste, og det koster uendelig af kræfter både fysisk og psykisk. 

Medaljehøsten: 9 guld, 5 sølv og 4 bronzemedaljer 

Anne Bruun-Petersen vandt guld i 50 meter ryg samt 100 meter fri, sølv i 50 meter fri og bronze i 50 meter bryst. 

Gustav Jørgensen vandt guld i 200 meter fly, sølv i 100 meter fly og bronze i 50 meter fly. 

Mette Bruun-Petersen vandt guld i 100 meter medley, 50 meter ryg, 50 meter bryst og sølv i 50 meter fri. 

I holdkapperne, hvor Karoline Jørgensen, Anne Bruun-Petersen, Gustav Jørgensen og Mette Bruun-Petersen var udtaget i deres grupper til at repræsenterer Fyn, blev det til 3 guld, 2 sølv og 2 bronze.

– Næste år er målet at flere af vores konkurrencesvømmere kvalificerer sig til at deltage til landsmesterskabet, og så skal vi da helt sikkert igen have landsmestre med hjem igen næste år, siger Mie Borg. 

 

Del denne historie på: