Lisbeth Kring Jensen sørger for friskbrændte pokaler

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Pottemager Lisbeth Kring Jensen, der har værksted og butik i Erhvervsparken TEP, har haft travlt på drejeskiven på det seneste. Ud over andre opgaver har hun nemlig også drejet 12 pokaler, som skal være præmier til de hurtigste løbere ved Tre Toppe Løbet 12. maj.

Der er præmier til de tre hurtigste kvinder og de tre hurtigste mænd på de to distancer.

Lisbeth er selv løber og er tilmeldt på den korte distance på 8,5 kilometer, ligesom hun har gjort det de to foregående gange. Også i 2022 og 2023 var det hende, der havde lavet pokalerne, og begge gange fik hun faktisk en af dem med hjem igen. Hun blev nemlig nummer to i 2022 og nummer tre i 2023.

– Jeg synes, det er et helt fantastisk løb- Det er arrangeret af ildsjæle fra Aarup Løbeklub og Tommerup Idræt, og der er en masse frivillige, som hjælper til både ude på ruten og i målområdet. Det er også et af de hårdeste løb, jeg har løbet, men en smuk tur, hvor vi kommer igennem den flotte natur omkring Frøbjerg og Tommerup. Samtidig er der gjort meget for, at det skal blive et socialt løb. Det også derfor, jeg har valgt at sponsorere pokalerne. 

Jeg vil meget gerne støtte op om så fint et lokal løb, jeg håber dog, der kommer endnu flere løbere i år, og meget gerne mindst tre, der er hurtigere end mig, da jeg synes, det er lidt pinligt at tage sin egen præmie med hjem, siger, Lisbeth Kring Jensen.

Del denne historie på: