Hvornår har du sidst talt med en skulptur?

Tommerup St.

4. maj 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Onsdag 5. maj besøger kunstnergruppen “Kunst ud til Folket” Tommerup Stationsby for at lave  ”Snak med Skulpturerne” for Tommeruppernes skolebørn og andre interesserede.

Historiefortæller Søren Mølstrøm har nemlig opfundet en maskine, der kan få skulpturer til at snakke, så børn i hele landet kan opleve de skulpturer, de går forbi til daglig på en ny og spændende måde. Det skriver Tommeruppernes Lokalråd i et nyhedsbrev.

Onsdag den 5. maj sætter han maskinen til skulpturgruppen af Jens Galschiøt på torvet i Tommerup Stationsby for at se, hvad den har at sige.

I tidsrummet klokken 8.15-13.30 vil der være visninger for forskellige skoleklasser på Tommerup Skole og Tallerupskolen, der deltager via live-stream.

Alle kan snakke med
Og fra klokken 16-17 tændes maskinen igen på torvet, hvor børnene kan tage deres familier og andre interesserede med forbi og slå en sludder af.

Der vil være optegnet områder, hvor man kan stå i grupper med god afstand fra andre deltagere, og der opfordres til at bære mundbind.

Kunst ud til Folket forholder sig i øvrigt løbende til de gældende corona-restriktioner og vil melde ud, hvis der bliver foretaget ændringer./hef

Del denne historie på: