Højhuse i Tommerup St.?

Tommerup St.

18. november 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Skal stationsbyen nu også have højhuse? Kommunen inviterer til borgermøde om byggeprojekter torsdag

I Aarhus er man lige nu ved at opføre Danmarks højeste boligblok på 145 meter. Også i Tommerup Stationsby er der ønsker om at bygge i højden, omend i en noget anden skala – nemlig 17 meter eller op til fem etager.

Det er bygherren bag det kommende friplejehjem på savværksgrunden, som i tilknytning til plejehjemmet vil opføre 50 seniorboliger vest for Buchwaldsvejs forlængelse i varierende højde og altså op til 17 meter.

Også for ejendommen Smedevej 12, hvor virksomheden VSM Contractors  havde hjemme er der planer om boligbyggeri. Her ønsker ejeren at opføre boliger på henholdsvis 78, 91 og 98 kvadratmeter, nogle som tvillingehuse med små haver andre som etagebyggeri med to etager.

Altsammen er dog endnu på det planlæggende stadie, og derfor inviterer Assens Kommune  til et foroffentlighedsmøde, hvor borgere, naboer og erhverv har mulighed for at byde ind med forslag til den kommende planlægning.

Det foregår i Erhvervs-

parken TEP, torsdag 18. november klokken 16. Efter dette vil der blive udarbejdet et forslag til kommuneplan, som sendes i høring, før de enkelte lokalplaner udarbejdes.

Del denne historie på: