Genbrug på catwalken

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Selv om den sidste tøjbutik i Tommerup St., Baronen og Baronessen, ser ud til at være på vej til at lukke, så kan der stadig arrangeres modeshows. Genbrugsbutikkerne bugner af tøj, og i sidste uge inviterede Røde Kors-butikken til modeshow for at vise eksempler på både festligt og sommerligt tøj – eller som Røde Kors-formand Helle Dalsgaard udtrykker det: 

– I Tommerup St. Koster det ikke en million at komme til at ligne en.

Modellerne på catwalken var en del af de frivillige, der er tilknyttet butikken, mens fire børnebørn sørgede for at vise tøj til de yngre generationer.

De tilmeldte gæster – der var nemlig et begrænset antal pladser – blev beværtet med vin og chips, mens butiksleder Marianne Rasmussen præsenterede modellerne og det smarte genbrugstøj, man havde fundet frem til dagen.

Også noget af nørklernes tøj fandt vej til catwalken, og her var blandt andet ideer til, hvordan man kan genanvende slips og gamle skjorter. 

Havde det så en effekt at arrangere modeopvisning? Ja, fortæller Helle Dalsgaard.

– Vi solgte for 1500 kroner den aften, og det var vi godt tilfredse med. En del af det fremviste tøj blev prøvet af tilskuerne og herefter købt, fortæller hun. (liw)

Del denne historie på: