FolkEns spiller op til bal på Lilleskov Teglværk

Tommerup St.

26. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Søndag 29. august klokken 14.00

Der bliver fryd for øjet, kræs for øregangen og brændstof til benene, når Folkens byder ind til koncert og bal på Lilleskov Teglværk søndag 29. august klokken 14. Det lover ensemblets harmonikaspiller Jesper Vinther, som fortsætter

– Ensemblet FolkEns er et topklasse møde mellem to erfarne musikere og to dygtige dansere, som alle brænder for at vise og formidle dans og musik i en smeltedigel af både nyt og gammelt. 

Toner og trin forenes og formidler glæden ved den tætte sammensmeltning af to kunstformer. Det er levende og underholdende når der lukkes op for posen af legende duospil, hvirvlende pardans, vilde improvisationer og århundredgamle traditioner, som går hånd i hånd mellem musik og dans. 

FolkEns består af: Kristine Heebøll violin, Kirstine Nurdug Jensen dans, Christian Thorvaldsen dans og Jesper Vinther harmonika. 

Arrangementet starter med en koncert, hvor FolkEns optræder med musik og dans og herefter spiller musikerne op til bal, hvor alle kan deltage. De to dansere guider og instruerer efter behov på dansegulvet. 

Der er gratis entré. 

Øl, vand, kaffe, te og kage skal købes. Foreningen Lilleskov Teglværk står for salget.   

Teglværket finder man på Lilleskovvej 69, Tommerup St. 

Del denne historie på: