Findes der også nisser i rummet?

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Gad vide, om der findes nisser i rummet.

Spørger man børnene i Børnehuset Himmelrummet, så gør der. Fantasien har været i sving, da de skulle fremstille deres bidrag til udsmykning af Superbrugsens ruder ud mod Tallerupvej. Grønne, gule og lilla rumvæsener med nissehuer i lige så mange farver og nogle med antenner, er deres bud på en lidt anderledes udsmykning.

Det er Aktive Kunder i Superbrugsen, der igen i år har taget initiativ til udsmykningen, som også børnehaven Kilden, dagplejens legestue og to 0. klasser fra Tallerupskolen har bidraget til – med rensdyr, guirlander, julemænd og julepoesi. Tag selv forbi og se.

De aktive kunder har suppleret julevinduerne med små juletræer. I modsætning til tidligere er de dog ikke forsynet med lys.

– Vi vil gerne vise samfundssind og spare på strømmen, forklarer en af de aktive kunder, Orla Andersen i en pressemeddelelse.

De aktive kunder er i øvrigt igen på banen fredag 2. december, når de udskænker smagsprøver på portvin i brugsen og endnu engang 30. december, hvor der meget passende er champagne på menuen.

Kredsen af aktive kunder opstod i december 2018 i forlængelse af, at den tidligere bestyrelsen i brugsen blev væltet ved en ekstraordinær generalforsamling, og en ny tiltrådte. De træder til, når der skal løses særlige arbejdsopgaver som ovenstående eller for eksempel fællesspisningerne på Lilleskov Teglværk.

Del denne historie på: