El-penge omsat til krible-krablekasser hos FDF

Tommerup St.

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Aktivitetskasser med glas, lup og pincetter hører til de nye rekvisitter, FDF’erne kan tage i brug, når der på indvielses- og jubilæumsdagen 7. maj blandt andet bydes på krible-krable tur i skoven.

Kasserne er indkøbt ved hjælp af støttekroner fra Energi Fyn, der betaler to øre pr. kWh, den enkelte kunde har brugt, uden at det koster ekstra. Det hedder Fynsk Support, og FDF Tommerup St. Har netop modtaget en check på 4.627 kroner. Som elkunde kan man vælge at støtte en lokalforening via sit elkøb.

De nye aktivitetskasser skal få børnene til at dykke ned i naturens liv og er delt op i temaer. Nogle skal bruges i marken, nogle ved søen eller i skoven.

– Vi håber selvfølgelig på, at når børnene er så meget ude i naturen, så giver det dem et fantastisk forhold til den og samtidig en forståelse for, at hvis den skal være her, når de bliver voksne, så skal de hjælpe med at passe på den, siger kredsleder Jesper Skov.

Udover aktivitetskasserne er støttekronerne brugt på at få foreningens nye plads gjort helt klar. Efter gennem de 40 år at have haft flere forskellige adresser, har FDF’erne nu sikret sig en lejeaftale på 20 år for den nye plads. 

Del denne historie på: