Det er sørme, det er snart december

Tommerup St.

26. november 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Byens yngste har igen i år stået for juleudsmykingen af Superbrugsens vinduer ud mod Tallerupvej

Skulle du være i tvivl, skal du bare kaste et blik på Superbrugsens udstillingsvinduer ud mod Tallerupvej, for at bliver overbevist om, at julen er på vej.

Igen i år har Aktive Kunder i Superbrugsen i Tommerup St. allieret sig med børnene i byens børnehaver, 0.-2. årgang på Tallerupskolen samt dagplejens legestue, og det er der kommet nogle rigtig fine og forskelligartede udstillinger ud af. Alle har det overordnede tema  – jul, og det forhindrer ikke planeter, en raket, en bus og andre ting i at finde plads sammen med selvfølgelig juletræer, nisser, risengrød og andet, der hører den tilstundende højtid til.

– Der er den begrænsning, at vinduerne kun er 10 centimeter dybe, så man kan ikke stille et modeltog til at køre rundt i vinduet, som man ofte gjorde i “gamle dage”, så toget står stille, bemærker Orla Andersen, end af brugsens aktive kunder. Han har også bemærket, at en børnehaveklasse allerede har været forbi for at se udstillingen, lige som flere børn har haft deres bedsteforældre med på vindueskig.

– Kredsen af Aktive Kunder opstod i december 2018 i forbindelse med tiltrædelsen af en ny bestyrelse i brugsen. Medlemmerne træder til, når der skal løses særlige arbejdsopgaver i butikken. Det kan være uddeling af smagsprøver, juleudsmykning og afvikling af aftenarrangementer herunder fællesspisning en gang om måneden på Lilleskov Teglværk. 

Del denne historie på: